Webinar Online interactief en creatief vergaderen

Webinar Online interactief en creatief vergaderen

Vaak zijn online vergaderingen éénrichtingsverkeer; er wordt veel informatie gezonden. Extraverte mensen zijn vaak aan het woord, terwijl introverte mensen ook echt goede dingen hebben te zeggen. Een actielijst blijft maar groeien en het energieniveau daalt ver onder nul. Een vergadering is dan een ‘uitzit-moment’ in plaats van een inspirerende meeting die het ook kan zijn.

Kunnen de online vergaderingen die jij bijwoont of voorzit wel een frisse wind gebruiken? Dan is de webinar ‘Online interactief en creatief vergaderen’ echt iets voor jou. Je maakt kennis met verschillende werkvormen die je kunt inzetten. Het resultaat? Meer dynamiek en creativiteit tijdens je meeting. Je collega-vrijwilligers of bestuursleden zijn aangehaakt, de interactie is groot en ieders inbreng wordt gevraagd!

Want, als je begrijpt hoe je mensen kunt ‘aanzetten’ en the wisdom of the crowd weet te gebruiken, krijg je betere informatie en meer energie in je online vergadering. Je kunt gemakkelijker beslissingen nemen en mensen voelen zich gehoord.

De online webinar van Marijn Jansen geeft je een inkijkje in hoe ons brein werkt en gewend raakt aan patronen. Hij geeft handvatten hoe je deze patronen kunt doorbreken en laat je verschillende werkvormen zelf ervaren. Kortom een dynamische en energieke webinar met praktische tools, waardoor je zin krijgt je volgende online vergadering te plannen.

Enthousiast geworden? Schrijf je in voor deze creatieve webinar!

Datum

sep 10 2020
Expired!

Tijd

7:30 pm - 9:00 pm

Kosten

-

Locatie

ZOOM
KLIK Vlaardingen

Organisator

KLIK Vlaardingen
Website
https://klikvrijwilligers.nl/