Over mij

Marijn Jansen


                                                         Ik ben dus Marijn!

Vier jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding Human Resource Management. Het begin van mijn ontdekking naar wat ik leuk vind. Tijdens de opleiding had ik verschillende baantjes. Van schoonmaken bij ouderen tot aan administratieve werkzaamheden bij het ROC Mondriaan. Verschillende functies met verschillende werkzaamheden. Maar wat vind ik nou echt leuk? 

In juni 2018 heb ik samen met collega’s huurdersvereniging De Eerste kamer opgericht. Inmiddels ben ik al bijna 3 jaar voorzitter en probeer ik de belangen te behartigen van de DUWO huurders in Den Haag. Tijdens de vergaderingen die ik voorzit begon het toch een beetje te kriebelen, ‘hoe krijg ik meer energie in deze vergaderingen?’ 

Als onderwijsassistent in 2018/2019 verzorgde ik in samenwerking met docenten van mijn opleiding diverse lessen. Ook was ik projectleider rondom een mentorprogramma. Samen met studenten van de Haagse hogeschool en leerlingen van het Wateringseveld College startte ik een programma waarin de studenten ondersteuning en coaching gaven aan de leerlingen. Tijdens de sessies kon ik mijn creativiteit de vrije loop laten en verschillende werkvormen toepassen. Dit project heeft mij wederom aan het denken gezet. Ik wil graag iets doen in deze richting, maar wat? 

Na de zomervakantie van 2019 ben ik actief geweest als entertainer. Ik had hier verschillende taken, onder andere het verzorgen van de animatieprogramma’s op meerdere campings. Hierna begon ik met afstuderen. Dit heb ik gedaan bij de provincie Zuid-Holland. Ook had ik mijzelf aangemeld voor een cursus ‘trainen een vak apart’. Tijdens deze cursus zou ik leren hoe het is om als trainer voor een groep te staan. Deze cursus inspireerde mij en alle vragen die ik in de voorgaande jaren had werden beantwoord. Ik wil trainingen en workshops geven! 

Toen ontstond het concept:
                           
                                            ‘Marijn Jansen de Entertrainer’

Het aanbieden van trainingen, workshops en webinars op een interactieve wijze. Een combinatie van enthousiasme en kennis om de deelnemers te motiveren en hen andere denkwijzen laten ervaren.

Op 12 juni staat de eerste webinar op de agenda: ‘Online interactief en creatief vergaderen en (samen)werken!’

Ik hoop je te zien! Als je nog vragen hebt over wie ik ben, wat ik doe, of wat mijn interesses zijn. Stuur dan een mailtje naar: contact@mj-de-entertrainer.nl